Keskustelu käyttäjästä:Apollos

ApoWikistä

Rauhaa! Ehdottaisin esikatselutoiminnon hyödyntämistä, sillä valtava määrä pieniä muokkauksia saa muokkaushistorian ja Tuoreet muutokset täyttymään, ja on vaikeaa hahmottaa, mitä wikissä on todella tapahtunu. Siis tallentaminen välillä ei tietenkään oo kiellettyä, mutta esikastelu on kova juttu, jos homman voi hoitaa tallentamattakin. :) Se esikatselunappula on siis siinä Tallenna sivu -nappulan vieressä. Enivei on tosi hienoa, että olet rantautunut apowikiin! Teretulemas! --Tom Himanen (Itkumuuri) 6. joulukuuta 2008 kello 18.53 (EET)

Kuin myös! – Jahas, eilen jostain lukaisin, ettet ehkä pääse aikoihin tänne tai muuallekaan, mistä jo tein mielessäni aika synkkiäkin skenaarioita. Ilahduttavaa siis nähdä, että olet vielä toimintakykyisenä (virtuaali)paikalla!
Kiitos toimintavinkistä, tiedän kyllä sen nappulan, en vain mieltänyt toimieni seurannaisvaikutuksia... Kuten ehkä huomasit, minulla oli ainakin tarkoituksena kirjoitella ikään kuin yksityisellä hiekkalaatikollani enkä näin ollen tajunnut, että hiekat lensivätkin jonkun silmille... oppia ikä kaikki. Eikö näitä (käsittääkseni) oman käyttäjäsivun editointeja voi saada jotenkin pois häiritsemästä yleistä kuvaa tapahtumista?
Apollos 6. joulukuuta 2008 kello 19.23 (EET)
Joo, ei kaikkea voi tulla ajatelleeksi. Tuotanoin, voisit vaikka tehdä niin, että merkkaat sun hiekkalaatikossa tapahtuvat muutokset pieniksi muutoksiksi rastittamalla ton boksin tosta Tallenna sivu -nappulan yltä. Teoriassa se on tarkotettu just pieniä muutoksia varten, mut kukaan tuskin panis pahakseen jos tekisit niin. Kun käytännössä pienet muutokset on vaan sellasia muutoksia, että pieneks merkatut muutokset jokainen voi piilottaa lokeista. Sopis mun mielestä tähän tarkotukseen. --Tom Himanen (Itkumuuri) 6. joulukuuta 2008 kello 19.49 (EET)
Hei, sinut on nyt siirretty käyttäjäryhmiin editors ja patrons. Valvojan (patrons) oikeuksilla tekemäsi muutokset merkitään automaattisesti tarkastetuiksi (autopatron). Lisäksi voi merkitä muiden käyttäjien (users, editors) muokkauksia tarkastetuiksi (patron). Käyttäjien muokkaukset näkyvät Tuoreet muutokset-sivulla punaisella huutomerkillä varustettuina, kunnes ne on merkitty tarkastetuiksi (tai kumottu). Lisäksi tarkoituksena on, että valvojat pääsevät edustamaan poliisivoimia - ts. he voivat antaa bannit (block/estä) vandalisteille =). Tästä tulee lisää infoa Ohje-sivuille. --darter

En pysty muokkaamaan käyttäjäsivuani[muokkaa]

Tervehdys. Huomasin, että en pysty muokkaamaan vielä olematonta käyttäjäsivuani. Nähtävästi en pysty muutenkaan luomaan uusia sivuja. Miksiköhän näin on? Tahtoisin perustaa käyttäjäsivun, ja mahdollisesti jatkossa myös tehdä artikkeleita tai muita sivuja. Jos et ole kykenevä tai halukas antamaan minulle oikeutta luoda sivuja, voisitko ystävällisesti alottaa käyttäjä- ja keskustelusivuni, niin että voisin niistä sitten muokata mieleiseni. Kiitos. --Gilga 12. elokuuta 2009 kello 13.49 (UTC)

Tällaisissa asioissa kehottaisin kääntymään ensisijaisesti Darterin puoleen. --Apollos 12. elokuuta 2009 kello 15.24 (UTC)